Portfolio

MEE Groningen, Friesland en Drenthe (gezondheidszorg en - welzijn)

MEE is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. MEE Groningen, MEE Friesland en MEE Drenthe geven vier keer per jaar een gezamenlijke nieuwsbrief uit. Opschrift verzorgt de interviews en schrijft aansluitend de artikelen voor dit blad.

 

klik hier voor een voorbeeldtekst

Ballast Nedam Bouw Noord West (bouwsector)

Ballast Nedam is een groot bouwconcern dat tot de nationale top vijf behoort. BN Bouw Noord West ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoedprojecten binnen haar regio, die ruwweg samenvalt met de provincie Noord - Holland. Opschrift schrijft de teksten voor de nieuwsbrief van de organisatie. De nieuwsbrief verschijnt twee maal per jaar.  

klik hier voor een voorbeeldtekst

Ballast Nedam Infra Noord West (bouwsector)

Ballast Nedam behoort tot de top vijf van de Nederlandse bouwconcerns. BN Infra Noord West richt zich binnen haar regio op ontwikkeling, realisatie en beheer van projecten van infra structurele aard. Haar activiteiten bestaan onder (veel) meer uit wegenbouw, egineering en betonwerken. Opschrift realiseert de teksten voor de nieuwsbrief van de organisatie. De nieuwsbrief verschijnt twee maal per jaar. 

 

klik hier voor een voorbeeldartikel

Cerios (ICT)

Cerios is een IT organisatie die bedrijven adviseert en begeleidt bij de realisatie van complexe ICT projecten. Opschrift heeft de teksten voor de website van de organisatie geschreven.

 

klik hier voor een voorbeeldtekst

klik hier voor een link naar de Cerios website

Yorneo (gezondheidszorg en - welzijn)

Yorneo biedt ondersteuning en begeleiding aan iedereen die problemen bij het opvoeden en opgroeien ervaart. De organisatie is gevestigd in het Drentse Papenvoort en telt een kleine 500 medewerkers. Opschrift produceert teksten voor verschillende media van Yorneo, zoals folders, brochures, het personeelsblad en brieven.

 

klik hier voor een voorbeeldtekst

Stichting Peuterspeelzaalwerk Assen (onderwijs, gezin en samenleving)

Stichting Peuterspeelzaalwerk Assen (onderwijs, gezin en samenleving)

Opschrift heeft voor Stichting Peuterspeelzaalwerk Assen de tekst voor een corporate foldertekst geproduceerd.